Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγεί

από τη σύσκεψη
από τη σύσκεψη

ας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, ενημερωτική εκδήλωση για τη λειτουργία της δράσης του Κοινωνικού Αθλητισμού,

εν όψει της νέας σχολικής περιόδου 2015-2016.

Στην ενημέρωση προήδρευε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και συμμετείχαν οι ακόλουθοι: ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για θέματα Υγείας Μ. Κλώντζας, ο Ι. Σταμέλος, Δ/ντης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λασιθίου, ο Γ. Μαμάκης Γεώργιος, Σχολικός Σύμβουλος Δασκάλων, εκπρόσωποι Σχολικών Συμβουλίων, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσιάστηκε η καινοτόμος δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού, η οποία απευθύνεται σε παιδιά (έως 15 ετών) απόρων οικογενειών που επιθυμούν την εκμάθηση ενός αθλήματος και που αδυνατούν να πληρώσουν, να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στις Ακαδημίες εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων.

Προκειμένου να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά η δομή του Κοινωνικού Αθλητισμού, οι υπάλληλοι στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου θα αποστείλουν πληροφορίες και λεπτομέρειες της εφαρμογής του προγράμματος, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λασιθίου, μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos