κοινόχρηστα ποδήλατα στον Άγιο Νικόλαο
τα ποδήλατα παρατεταγμένα και έτοιμα για χρήση

Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα κοινόχρηστα ποδήλατα για τον Άγιο Νικόλαο, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα (21/9) προς χρήση στην  Δ.Α.Ε.Α.Ν (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου) η οποία στο εξής καλείται να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες

σε κάθε ενδιαφερόμενο, στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής συμπεριφοράς προς το περιβάλλον της πόλης.

Τα ποδήλατα παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός κάνοντας γνωστό, ότι στον σταθμό που στο εξής θα λειτουργεί στην Μαρίνα, θα παρέχεται μια ολοκληρωμένη  εξυπηρέτηση σ΄ όλους τους δημότες αλλά και στους και  επισκέπτες, με στόχο την διευκόλυνση τους στις διαδρομές αναψυχής, αλλά και όπου χρειαστεί εντός της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

Όπως έκανε γνωστό, ο πρώτος σταθμός διάθεσης ποδηλάτων θα λειτουργήσει στην Μαρίνα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση  (εμπορικό – τουριστικό κέντρο), δεδομένου ότι καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας – με την λειτουργία των γραφείων της επιχείρησης- παρέχεται ασφαλώς η δυνατότητα ολοκληρωμένης  εξυπηρέτησης.

Η συγκεκριμένη δράση,αναμένεται να επεκταθεί και στην περιοχή του Σταυρού, όπου υπάρχει ολοκληρωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

«Ελπίζουμε – ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου- ότι μέσα από αυτή την διαδικασία με την πάροδο του χρόνου θα γίνει συνείδηση- μέρος της κουλτούρας και της νοοτροπίας μας, η χρήση ποδηλάτου. Ενέργεια- που όπως διευκρίνισε- συνάδει με την λογική της παρούσας Δημοτικής Αρχής, που επιδιώκει  τον περιορισμό της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής συμπεριφοράς προς το περιβάλλον, προκειμένου  να μην διαιωνίζονται οι «εκόνες χάους» που σήμερα εν πολλοίς  βιώνουμε !

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos