Κρήτη Παρών, διακήρυξη, πρόσκληση
Κρήτη Παρών, διακήρυξη, πρόσκληση

Κρήτες συμπατριώτες

Η «Κρήτη Παρών», είμαστε μία ομάδα πολιτών από ολόκληρη την Κρήτη που δεν μπορούμε άλλο να μένουμε απλοί παρατηρητές, στην άνευ προηγουμένου επίθεση που δέχεται το Έθνος μας.

Δεν είμαστε, δεν στηριζόμαστε και δεν εκπροσωπούμε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα ή άλλη πολιτική κίνηση, είμαστε ΜΟΝΟ απλοί Κρητικοί – Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πολίτες.

Χρέος μας είναι να μεταλαμπαδεύουμε τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, τους αγώνες των προγόνων μας στις ηρωικές επαναστάσεις του έθνους, την ανδρεία των ηρώων μας στους νεώτερους πολέμους της πατρίδας μας και την Ορθόδοξη Πίστη μας, όπως τα κληρονομήσαμε από τους παππούδες, τους γονείς και τους δασκάλους μας.

Σκοπός μας  είναι να ενημερώνουμε, να οργανώνουμε και να συμμετέχουμε σε δράσεις που έχουν στόχο πατριωτικά και ορθόδοξα χριστιανικά θέματα.

ΔΕΝ ανήκουμε σε κανένα πολιτικό κόμμα ή κίνημα και ΔΕΝ πρόκειται ούτε να γίνουμε ΠΟΤΕ πολιτικό κόμμα ή κίνημα!!!

Οποιοσδήποτε μας προσάψει κάτι διαφορετικό και μας συκοφαντήσει για δικούς του σκοπούς, θα μας βρει απέναντί του.

Είμαστε οι περήφανοι Κρήτες που έχουμε τα ίδια ιδεώδη και τα ίδια πιστεύω, για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας.

Οι προτάσεις-παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες, στέλνοντας το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kritiparon@gmail.com .

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή και ώρα 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηράκλειο και στην Πλατεία Αγοράς των Χανίων. Κείμενα συμπαράστασης και συμμετοχής, εκτός από δημόσια,  μπορείτε να τα αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε την Μακεδονίας μας, να σώσουμε την Ελλάδα μας! Αν τους επιτρέψουμε να ολοκληρώσουν τα άρρωστα σχέδια τους, σειρά έχει η  Ήπειρος με το Βόρειο τμήμα της και ακολουθεί η Νησιωτική χώρα…

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos