από τον αγιασμό στο ισόγειο του δήμου Ιεράπετρας
από τον αγιασμό στο ισόγειο του δήμου Ιεράπετρας

Με τελετή Αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Ευγένιου ξεκίνησε η θητεία της Νέας Δημοτική Αρχής Ιεράπετρας.

Ο αγιασμός τελέστηκε στο χώρο του Δημαρχείου το πρωι της Δευτέρας παρουσία του νέου Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του απερχόμενου Δημάρχου, κ. Σήφη Αναστασάκη, εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του δήμου, διευθυντών, προϊσταμένων, υπαλλήλων του Δήμου, καθώς και πολιτών.

Πολλές ήταν οι ευχές που δέχτηκε η νέα Δημοτική Αρχή για επιτυχημένη, γόνιμη και παραγωγική θητεία στον αυτοδιοικητικό στίβο του Δήμου. Υγεία, καλή επιτυχία και πρόοδο ευχήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ενώ καλή αρχή και πολλές επιτυχίες ευχήθηκαν και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος μετά το πέρας του Αγιασμού «η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο Ιεράπετρας. Με αρκετή διάθεση για δουλειά, όραμα και πρόγραμμα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για τη νέα πορεία. Γνωρίζοντας τα προβλήματα και παράλληλα τις ανάγκες ξεκινάμε άμεσα με στοχευμένες παρεμβάσεις και οργανωμένες κινήσεις σε όλους τους τομείς και σε όλες τις υπηρεσίες , για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να δώσουμε νέο πρόσωπο στην πόλη μας και στα χωριά της».

από τον Δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos