Με υποδέχονται σαν να επιστρέφω σπίτι μου ....
με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

“Με υποδέχονται σαν να επιστρέφω σπίτι μου… Για την ακρίβεια είναι το δεύτερο σπίτι μου ! Όλο το προσωπικό – από τον άνθρωπο της εισόδου, μέχρι την ρεσεψιόν, τον διευθυντή αλλά και τους ιδιοκτήτες

– με καλωσορίζει θερμά και πάντα βρίσκω ένα μπουκέτο λουλούδια στο δωμάτιο μου”, δήλωσε η κ. Sheila Crook, μια 84 χρονη πολυταξιδεμένη και ανοιχτόμυαλη Βρετανίδα στην συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό (3/10), με αφορμή την βράβευση της,  ως επαναλλαμβανόμενη επισκέπτρια της περιοχής.

Η κ. Crook, τα τελευταία 26 χρόνια, επισκέπτεται δύο φορές τον χρόνο τον Άγιο Νικόλαο,  ενώ όπως η ίδια έκανε γνωστό, επιλέγει για την διαμονή της το ξενοδοχείο Elounda Mare, έχοντας αποκτήσει δεκάδες φίλους στην ευρύτερη περιοχή.

Η ίδια ανακαλώντας στην μνήμη της, τα πρώτα χρόνια που  μαζί με τον σύζυγο της Bill, επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το  ξενοδοχείο (Elounda Mare Relais &Chateaux), δήλωσε “ερωτευμένη” με το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα  – ενώ παρά τον χαμό του συντρόφου της – η ίδια επιμένει να επιστρέφει στον κοινό αγαπημένο τους προορισμό, ακολουθώντας την νουθεσία του ίδιου ότι εκεί, θα σε προσέχουν !

Με υποδέχονται σαν να επιστρέφω σπίτι μου ....
με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

“Επέστρεψα -εξομολογήθηκε – 18 μήνες μετά το θάνατο του Bill και παρά του ότι ταξίδευα εντελώς μόνη, με παρηγορούσε το γεγονός ότι θα συναντούσα ξανά ανθρώπους που δεν θα με άφηναν να νιώσω λυπημένη! Δεν με θεωρούν διαφορετική από την Sheila που ήρθε για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο πριν 30 χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Crook με τον σύζυγο της ταξίδεψαν στην Ευρώπη, έφτασαν μέχρι την Ινδία κάνοντας μάλιστα αναρρίχηση στο βουνό Κιλιμάντζαρο.  Όμως -πέραν της περιπέτειας – οι ίδιοι απέδειξαν ότι ο σκοπός του να ταξιδεύεις δεν γεννά το διαφορετικό. Ωστόσο η διαφορά έγκειται στο γεγονός, να εντοπίζει κάποιος το μέρος που τον κάνει να νοιώθει πραγματικά ευτυχισμένος !

Λίγο μετά την βράβευση της κ. Crook, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Angela Bennett  και τα μέλη της οικογένειας της, που  από το 1989 επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο, προχωρώντας σε μία ακόμα βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos