Νοσηλευτική Σχολή Αγίου Νικολάου, εγγραφές
Δημόσιο ΙΕΚ νοσηλευτικής Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018 Α΄Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται γραφείο του ΔΙΕΚ στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης στον 1ο όροφο στην παλιά μαιευτική κλινική τις ώρες 9π.μ.-1μ.μ.

Τις μέρες εφημερίας: ΠΕΜΠΤΗ 19/7/18 , 2/8/18 , 16/8/18, 30/8/18

ΚΑΙ   τον Σεπτέμβρη   από 3/9/18 έως 14/9/18

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  1. Αίτηση εγγραφής.
  2. Αντίγραφο απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, πτυχίου ΕΠΑΛ, ΕΠΑ.Σ,

πτυχίου Τ.Ε.Ε. Β΄κύκλου / Τ.Ε.Λ.

  1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. ΑΜΚΑ
  4. Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα.
  5. Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών, απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.. Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο, απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής για το Α΄εξάμηνο, τα τελικά αποτελέσματα ανακοινώνονται από το Δ.Ι.Ε.Κ. και αναρτώνται στο διαδίκτυο (Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ) στο διαδικτυακό τόπο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Γίνονται δεκτές και αιτήσεις για κατάταξη από αποφοίτους ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Τ.Ε.Ε Β κύκλου, Τ.Ε.Λ., εξειδίκευση ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για το Γ εξάμηνο σπουδών. Δικαίωμα αίτησης κατάταξης έχουν και οι καταρτιζόμενοι καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2841343107 και 6975854460

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos