Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, (1/7) στο ξενοδοχείο Κάντια Μάρις στο Ηράκλειο, τις εργασίες του το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης για την 4η Προγραμματική Περίοδο 2007-2013

Στην έναρξη παραβρέθηκαν και μίλησαν οι Υπουργοί Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, ο φυφυπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης καθώς και Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς άλλων Υπουργείων, βουλευτές  με εμφανείς απουσίες από την πλευρά του Πα.Σο.Κ..
Στον χαιρετισμό του , ο  Υπουργός  Εμπορικής Ναυτιλίας Μανόλης Κεφαλογιάννης, είπε:
H ανάπτυξη της Κρήτης στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες. Τον τουρισμό και τη γεωργία. Στον τουρισμό απομένουν πολλά πράγματα να γίνουν και ιδιαίτερα στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στις εφαρμογές νέων προγραμμάτων και την ανάπτυξη των εισόδων του νησιού για την αξιοπρεπή υποδοχή των χιλιάδων τουριστών. Στη γεωργία ήδη ανατρέπουμε μία δυσμενή πορεία των τελευταίων ετών και αναδεικνύουμε τα προϊόντα της Κρήτης στη διεθνή αγορά. Όλα αυτά πραγματοποιούνται αναπτύσσοντας τις κατάλληλες υποδομές και αξιοποιώντας τα χρήματα που προέρχονται από τις ενισχύσει της Ε.Ε..

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης:
Έχω σήμερα την ιδιαίτερη τιμή και τη χαρά να βρίσκομαι μαζί με όλους εσάς, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης για την Δ΄ Προγραμματική Περίοδο 2007-2013. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η χώρα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο, οδεύοντας προς την ολοκλήρωση της μεγάλης αναπτυξιακής προσπάθειας του Γ΄ ΚΠΣ και προσβλέποντας στη νέα προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos