Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τακτοποίησης του δημαρχείου
ένας από τους χώρους του δημαρχείου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τακτοποίησης του κτιρίου (πρώην κτίριο ΟΤΕ), στην ενοικίαση του οποίου έχει προχωρήσει ο δήμος, μετά την έκδοση σχετικής αδείας (αναθεώρηση φακέλου), που στο εξής δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης και εύρυθμης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών που φιλοξενούνται εκεί, με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εξήρε την συνεργασία της πολτικής ηγεσίας και των υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προέκυψαν μετά την μεταφορά του συνόλου των υπηρεσιών στο νέο κτίριο.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε:   χαιρόμαστε γιατί οι “Κασσάνδρες” που δήλωναν ότι στο συγκεκριμένο κτίριο υπάρχουν αυθαιρεσίες μεγάλου μεγέθους που θα εμπόδιζαν ν΄ ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες διαδικασίες, για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν, όπως και σε άλλα θέματα που το μόνο “κέρδος” που υπήρξε από την στείρα κριτική ήταν η καθυστέρηση υλοποίησης των στόχων της δημοτικής αρχής, η εμπλοκή των υπηρεσιών, η αφαίρεση της δυνατότητας να προχωρήσουν μελέτες και δράσεις ωφέλιμες για τον δήμο”.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos