Μανώλης ΜπαλτάςΗ προσωρινή επιτροπή του Βιοτεχνικού Πάρκου (Βι.Πα.) Ιεράπετρας, προχώρησε σήμερα σε ένα αποφασιστικό, ιδιαίτερα σημαντικό, βήμα για την εξέλιξη του Βιομηχανικού Πάρκου στην πόλη μας.
Έπειτα από τη διεξαγωγή Πανελλήνιου Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού που διενεργήθηκε στις 27/03/2008 και σε συνέχεια διαρκών διαπραγματεύσεων που διενεργήθηκαν στο διάστημα που προηγήθηκε, αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου για την ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Οργάνωση και γενικότερα την επίσπευση των διαδικασιών έναρξης και ολοκλήρωσης του Βι.Πα. Ιεράπετρας.

Το έργο του Τεχνικού Συμβούλου ανατέθηκε στην εταιρεία Redeplan A.E. Consultants και τα καθήκοντα του Συντονιστή της Τεχνικής Υπηρεσίας Φορέα Β.Ε.Π.Ε. (Τ.Υ.Φ.Β.) στον Μανώλη Μπαλτά Πολ. Μηχανικό.
Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε σήμερα και το έργο προγραμματίζεται να διαρκέσει 3 χρόνια, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα κληθούν άμεσα να ανταποκριθούν στους ρυθμούς που αποφασίστηκαν από την Προσωρινή Επιτροπή και στηρίζονται από όλους τους μετόχους-επαγγελματίες της περιοχής.
Ένα μεγάλο έργο για την ανάπτυξη της περιοχής μας που αφορά 130 και πλέον επιχειρηματίες μπαίνει πλέον αποφασιστικά στο δρόμο της υλοποίησης.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos