φράγμα Αποσελέμη
φράγμα Αποσελέμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος του Δήμου Χερσονήσου, στο Φράγμα Αποσελέμη και την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού,  την   Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Η ξενάγηση των Στελεχών του Δήμου  και των ενδιαφερόμενων Δημοτών & Επιχειρήσεων, ξεκίνησε στις 11.00   με επίσκεψη στο Φράγμα Αποσελέμη και ξενάγηση στη στέψη του φράγματος. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν  επίσκεψη στη σήραγγα του αγωγού εκτροπής / υδροληψίας και την Εγκατάσταση  Επεξεργασίας Νερού.

Ο Δήμος Χερσονήσου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του Ευχαριστίες στον κύριο Ευάγγελο Μαμαγκάκη, Διευθυντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ, για την παραχώρηση άδειας επίσκεψης, αλλά και τα Στελέχη του κ.κ.  Στ. Γυπαράκη Χημικό Μηχανικό στην ΕΕΝ Αποσελέμη, Ε. Βεληβασάκη  Επιβλέπων Μηχανικό του έργου και Γ. Κάπο Εργοδηγό,  για την αναλυτική και επιστημονικά άρτια ξενάγηση τους, αλλά και για τη διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos