ΠΑΣΚΕΔΙ ούτε ένα ευρώ στην ΑΕΠΙ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), περνάει στην αντεπίθεση μετά όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στην ΑΕΠΙ.

«Μετά και την πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη για τα «έργα και ημέρες» της διαχειρίστριας … οικογένειας της ΑΕΠΙ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης ( ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ) προσκαλεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου (που εκβιαστικά υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στην εν λόγω οικογενειοκρατούμενη … μη κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρεία εκατομμύρια ευρώ) σε μαζική συσπείρωση , με στόχο την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης και περιουσιακής ζημίας μας από τις – επίσημα , πλέον , αποκαλυφθείσες – παράνομες πρακτικές της ΑΕΠΙ .

Η εν λόγω συσπείρωση αφορά στην αθρόα συμμετοχή των ζημιωθέντων συναδέλφων μας στην ( από τον ΠΑΣΚΕΔΙ συντονιζόμενη ) ομαδική νομική διεκδίκηση κατά της ΑΕΠΙ όλων των καταβληθέντων σε αυτήν ετήσιων «τελών» χρήσης μουσικής που επί χρόνια εισέπραττε από τα καταστήματα καφεστίασης πανελλαδικά με την άμεση συνέργεια , μάλιστα , επ’ αυτού της ελληνικής … Αστυνομίας και των Δήμων !

Όσον αφορά στην από εδώ και στο εξής καταβολή «μουσικών δικαιωμάτων» , ο ΠΑΣΚΕΔΙ ενημερώνει τα Μέλη του ότι ( στις τυχόν περιπτώσεις που θεωρούν εύλογη την πληρωμή μιας τέτοιας χρέωσης ) είναι νομικά ασφαλέστερο να την καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων , παρά στην υπόψη ( καταληφθείσα «με τη γίδα στην πλάτη» ) Α.Ε. με … μετρημένες μέρες ζωής .

Για οποιεσδήποτε επιθυμητές διευκρινίσες σχετικά με τα παραπάνω – ή τυχόν εκτενέστερη ενημέρωση παραληπτών του Δελτίου συντακτών – παρακαλούμε επικοινωνήστε :

● κιν. 698 / 316-1473 ( Ηλίας Καλιώρας , Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΚΕΔΙ )»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Χειμάρρας 30, 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 932420, 932473, 932481 – Fax: 2310 932431 – Κιν.: 6983161473
www.paskedi.gr – e-mail: paskedi@paskedi.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos