Πευκιανάκης με μέλη του Συλλόγου«Στην Αθηναϊκή «έρημο» μας ενώνουν οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι και τα στέκια των χωριών μας. Οι κοινές εκδηλώσεις, οι γιορτές σαν αυτή της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου των Μυθιανών, στηρίζουν τις παραδόσει μας και διασφαλίζουν τα ήθη και τα έθιμα με τα οποία ανδρωθήκαμε στη γενέτειρα γη».

Αυτά τόνισε την Κυριακή το πρωί (4/2) στη σχετική εκδήλωση των Μυθιανών που ζουν στην Αθήνα ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Λασιθίου κ. Γιάννης Πευκιανάκης. Στη φωτγραφία είναι μαζί με την πρόεδρο των Μυθιανών κα. Ελ. Ζερβάκη και τον πρόεδρο των Μαλλιωτών κ. Μαν. Μεραμβελλιωτάκη.
Ο κ. Πευκιανάκης στο χαιρετισμό του επεσήμανε το ρόλο που μπορούν να παίξουν οι απόδημοι Λασιθιώτες στην προβολή των προβλημάτων του νομού μας και ιδιαίτερα των ωριών μας, αλλά και στην προώθηση λύσεων τους. «Το αναπτυξιακό έλλειμμα που είναι μεγάλο στο νομό μας απαιτεί τη συνεργασία, τη συμπαράταξη και τη συναίνεση όλων μας. Όλοι χρειάζονται και κανείς δεν περισσεύει» υπογράμμισε.

Το Σαββατοκύριακο ο κ. Πευκιανάκης παραβρέθηκε επίσης στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ιεραπετριτών καθώς και στις εκδηλώσεις Καβουσανών και ΚατωΧωριτών στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos