πράσινο φως για τη κατασκευή γλίστρας στον όρμο του Καθολικού
οι ερασιτέχνες ψαράδες στον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Ένα χρόνιο αίτημα του Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Νικολάου – η κατασκευή γλίστρας με εγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές στον Όρμο Καθολικού – υλοποιείται μετά από πολύμηνες προσπάθειες

της διοίκησης του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου, και την αγαστή συνεργασία του Δήμου.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Συλλόγου στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε γνωστό ότι το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος έκανε γνωστό : “απαιτήθηκε 1,5 χρόνος, επανειλημμένες οχλήσεις στις υπηρεσίες του Δημοσίου προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη έγκριση για την κατασκευή του μικρού αλλά σημαντικού έργου υποδομής για τους ερασιτέχνες αλιείς “.

Οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου σωματείου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αντιλήφθηκαν “το τέρας της γραφειοκρατίας” διαχειριζόμενοι σειρά ζητημάτων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το έργο όπως έγινε γνωστό θα χρηματοδοτηθεί από τον σύλλογο , ενώ ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία , να  συνδράμει με κάθε τρόπο προκειμένου να βοηθήσει τους ερασιτέχνες αλιείς ώστε να δοθεί προς χρήση η συγκεκριμένη υποδομή, το ταχύτερο δυνατόν.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos