σε τροχιά υλοποίησης η διαμόρφωση αθλητικών υποδομών
στο γήπεδο της Αμμούδας

Το επόμενο εικοσαήμερο αναμένεται να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αμμούδας, προκειμένου να είναι και πάλι διαθέσιμο για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών ομάδων Αγίου Νικολάου.

” Έστω και μετά την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος, ένας από τους στόχους  που είχε θέσει η δημοτική αρχή για την διαμόρφωση αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου περνά σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου  κ. Αντώνης Ζερβός, κατά την συνάντηση που είχε με τους υπευθύνους που έχουν αναλάβει το έργο”.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, στο επόμενο πιθανότατα δημοτικό συμβούλιο,  αναμένεται να εγκριθεί η μελέτη για την συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων, μεταξύ των οποίων και των αθλητικών (γήπεδο ΕΟΤ, γήπεδα τένις)- γεγονός που καταδεικνύει ότι η αθλητική πολιτική -όπως αυτή διαμορφώθηκε από τον ΠΑΟΔΑΝ – ολοκληρώνεται.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γηπέδου της Νεάπολης, ώστε οι αγώνες που φιλοξενούνται εκεί να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, ενώ στο γήπεδο Βραχασίου, σε συνεννόηση με τον Α.Ο, έχει ήδη αποφασιστεί  η διαμόρφωση  της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής , μετά μάλιστα και την δέσμευση που έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης για την δέσμευση πίστωσης προκειμένου να κατασκευαστεί το έργο. Η δημοτική αρχή -όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου-  σε περίπτωση που σημειωθεί περαιτέρω καθυστέρηση στην παραπάνω διαδικασία, αναμένεται να προχωρήσει με ίδιους πόρους στην προμήθεια πλαστικού χλοοτάπητα προκειμένου να  διαμορφωθεί ο αθλητικός χώρος στο Σίσι.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos