Αντώνης ΣτρατάκηςΕπιστολή απέστειλε προς τον βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη ο νομάρχης Λασιθίου κ. Αντώνης Στρατάκης για τη δυστοκία που παρατηρείται στην πορεία υλοποίησης των έργων στο Βόρειο οδικό άξονα.  Στην επιστολή του ο Νομάρχης υπενθυμίζει στον κ. Πλακιωτάκη ότι το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Γ΄ Κ.Π.Σ., τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και το γεγονός αυτό ανησυχεί το επιτελείο του ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Στρατάκης στην  επιστολή του  αναφέρει τα ακόλουθα:
Αγαπητέ κ. Πλακιωτάκη
 
Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από τις στήλες εφημερίδων ανακοίνωσή σας για τις προωθούμενες από τη νέα διακυβέρνηση (δικός σας ο χαρακτηρισμός) δημοπρατήσεις νέων μελετών στο βόρειο οδικό άξονα εντός των ορίων του νομού Λασιθίου.
 
Θα ήμασταν όμως ιδιαίτερα ευτυχείς αν μας πληροφορούσατε επίσης πότε επιτέλους η νέα διακυβέρνηση θα αναθέσει σε ανάδοχο εταιρεία την υλοποίηση του έργου «Αυχήν Αγκαθιάς-Σκοπή» έργο ζωτικής σημασίας για το νομό μας με προϋπολογισμό 22 εκατομμύρια Ευρώ και το οποίο η παλαιά διακυβέρνηση έχει δημοπρατήσει από 03-09-2003!!!
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Γ΄ Κ.Π.Σ., τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και το γεγονός αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos