Υγιεινή του σχολείου και ατομική υγιεινή σε συνθήκες κανονικότητας και επιδημικής κρίσης

Στις 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα «ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ-ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΛΙΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας.

Η Οργανωτική επιτροπή αποτέλεσαν οι κα. Μαρτίνου Σωτηρία Συντονίστρια ΕΕ Α θμιας Εκπαιδ/σης ΠΕΚΕΣ Κρήτης και κα. Ραμουτσάκη Συντονίστρια ΕΕ Φιλολόγων ΠΕΚΕΣ Κρήτης σε συνεργάσία με τον κ. Καφάτο Αντώνη ομότιμο καθηγητή διατροφής σχολής επιστημών υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης την κ. Ι. Τσιλιγιάννη Επίκουρη καθηγήτρια δημόσιας υγείας και κοινωνικής ιατρικής Πανεπιστημίου Κρητης τον κ. Τζανάκη Ν. Καθηγητή Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και τηςκ.Λαμπράκη Μ. Προισταμένη ΜΕΘ ΓΝΑγ.Νικολάου

Συζητήθηκαν καίρια ζητήματα δημόσιας υγείας αναφορικά με τον Covid 19 και την συσχέτιση του με τα τα ιστορικά δεδομένα το διδακτικό σενάριο την πρόληψη τα μέτρα ατομικής προστασίας την διατροφή και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos