Από ψηλά

Μίλατος

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαρτίου συνεδρίασε στην Μίλατο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου με παρόντα όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν κι ελήφθησαν αποφάσεις και στα παρακάτω θέματα.

1. Στο θέμα της στέγασης των δραστηριοτήτων του συλλόγου, αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Κοινότητα Βραχασίου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί μέσα στο 2007 το έργο «συντήρηση αποκατάσταση του Δημοτικού σχλείου Μιλάτου», έτσι ώστε το κτήριο να είναι σε θέση να παραχωρηθεί στον σύλλογο για πολιτιστικές εκδηλώσεις (ομιλίες, παρουσιάσεις χορωδίας, θεάτρου, κινηματογράφου) και δραστηριότητες όπως μαθήματα χορού και μουσικής, δανειστική βιβλιοθήκη κλπ.

2. Στο θέμα του προγαμματισμού των δράσεων και εκδηλώσεων του συλλόγου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η διεξαγωγή το καλοκαίρι δύο κύριων εκδηλώσεων, την βραδιά του κλήδονα και την βραδιά του δεκαπενταύγουστου. Ακόμα συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής ημερήσιας ή διήμερης εκδρομής στο άμεσο χροικό διάστημα. Επίσης αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία με την Κοινότητα Βραχασίου για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του φετινού εορτασμού της επετείου του σπηλαίου της Μιλάτου.

3. Στο θέμα που έχει προκύψει με τον παραλιακό δρόμο Μιλάτου Σισίου και με τις παρεμβάσεις ξενοδοχειακής μονάδας στον δρόμο και στην παραλία της περιοχής Βολάκοι αποφασίστηκε ότι, τόσο η παραλιακή οδική σύνδεση της Μιλάτου με το Σίσι, όσο και η προστασία του διανοιχθέντος δρόμου και της παραλίας Βολάκοι, αποτελούν εδώ και χρόνια θέματα πρώτης προτεραιότητας για τον σύλλογο αλλά και για την πλειονότητα των κατοίκων της Μιλάτου και συνεπώς πρέπει να υπάρξει εγρήγορση και επιφυλακή των μελών του Δ.Σ. για τις όποιες εξελίξεις και τις όποιες παράνομες παρεμβάσεις. Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών του συλλόγου και των κατοίκων της Μιλάτου το Σάββατο 10/3 και ώρα 6.00 μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Μιλάτου, για να γίνει ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα αυτό και να ληφθούν αποφάσεις για τους περεταίρω χειρισμούς. Αποφασίστηκε τέλος, να υπάρξει στενή συνεργασία και συνεννόηση για το θέμα με τον πρόερο και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βραχασίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: