Ο Δήμος Ιεράπετρας νιώθει πολλή χαρά για την επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας του 1ου Λυκείου Ιεράπετρας, η οποία συμμετείχε στους Πανελλήνιους Σχολικούς Θεατρικούς Αγώνες έτους 2005.
Η Θετρική Ομάδα του 1ου Λυκείου είχε πρωτεύσει στους Παγκρήτιους Θεατρικούς Αγώνες που προηγήθηκαν και εκπροσώπησε στη συνέχεια την Κρήτη στους Πανελλήνιους Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Θεατρική Ομάδα παρουσίασε το έργο «Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη» του Νικηφόρου Βρεττάκου, που δούλεψαν με κέφι, μεράκι και ψυχή οι μαθητές και μαθήτριες, μέλη της Θεατρικής Ομάδας, του 1ου Λυκείου με την καθοδήγηση των άξιων φιλολόγων κ. Σοφίας Κονταξάκη και κ. Αλέξανδρου Καραφωτιά.
Η παράσταση δόθηκε την περασμένη Κυριακή 26 Ιουνίου και η Θεατρική Ομάδα του 1ου Λυκείου απέσπασε το πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο.
Ο Δήμος συγχαίρει τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας, τους υπεύθυνους καθηγητές, τη Δ/νση και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Λυκεου, καθώς και τους γονείς των παιδιών για τη συμπαράσταση τους στην όλη προσπάθεια.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί τιμή και περηφάνια για τον τόπο μας.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

%d