12η Μαΐου ημέρα αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο
η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, το πρωί παραβρέθηκε σε εθελοντική αιμοδοσία

12η Μαΐου ημέρα αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο και την ανεκτίμητη προσφορά τους στην κοινωνία. Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, το πρωί παραβρέθηκε σε εθελοντική αιμοδοσία.

Η ίδια, δήλωσε:

«Με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή συμμετέχοντας σε μία δράση ζωής, μία εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Σταυρωμένου σε συνεργασία με το ΓΝ-ΚΥ Σητείας, την Πολεμική Αεροπορία, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό Σώμα και την κινητή μονάδα του ΓΝ Βενιζέλειο.

Είναι μια ημέρα με έντονο συμβολισμό. Τιμούμε τους Νοσηλευτές μας που στηρίζουν τις υγειονομικές μονάδες της Κρήτης, τους ανθρώπους που παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα ανταποκρινόμενοι στη σημαντική αποστολή τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στον τόπο μας. Μια αποστολή τόσο απαιτητική όσο και ευαίσθητη με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ως Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας είμαστε κοντά και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους νοσηλευτές μας και όλο το υγειονομικό προσωπικό που με την ετοιμότητα, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους καταφέραμε μέσα στην καρδιά της πανδημίας να αισιοδοξούμε και να σχεδιάζουμε μαζί, ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας για όλους».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos