Αντιπολίτευση - Νέοι ΝεάποληςΥπό την προεδρία της κυρίας Ελένης Μοσχοβιτάκη, συνεδρίασε την Τετάρτη, (26/1) το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης, με μια σειρά, κυρίως διαδικαστικά θέματα.

Εγκρίθηκε ομόφωνα πρόταση της Κοινω.Πολιτεί.Α. Κρήτης για παραχώρηση χώρου, όπου θα στεγαστεί το πρόγραμμα παροχής συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών, όπως επίσης και η παράταση λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που ετελεί ο Δήμος.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή υπαλλήλου του Δήμου σε σεμινάριο, συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξιολόγηση προσφορών ασφάλισης οχημάτων του Δήμου, εγκρίθηκε η χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Κατασκευή αθλητικών έργων Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης», ανασυγκροτήθηκαν σχολικές επιτροπές, και άλλα.

Το θέμα που κυρίως απασχόλησε το συμβούλιο, ήταν το αίτημα των Νέων Νεάπολης, για την οικονομική συνδρομή του Δήμου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα, εκφράστηκε μομφή από την αντιπολίτεση προς τον σύλλογο, για συρρίκνωση του καρναβαλιού τη στιγμή που άρχισε να αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη. Τελικά ο δήμαρχος, Νίκος Καστρινάκης, πρότεινε να δοθεί στο σύλλογο ποσό 7.000 €, για τη φετινή διοργάνωση, η οποία παίρνει τη μορφή αποκριάτικου πανηγυριού.

Ακμα ο Δήμαρχος, ενημέρωσε το σώμα για μια σειρά θέματα και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Β’ Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου για την ανέγερση του Β’ Νηπιαγωγείου, και άκουσε τα αιτήματα των μελών του.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos