Από τη συνεδρίασηΜε διαδικαστικά κυρίως θέματα, ασχολήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, (15/2),
Για τις νέες ρυθμίσεις που αφορούν στη καταπολέμηση του Δάκου της Ελιάς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, έγινε αρκετή συζήτηση πάνω στην πρόταση της περιφέρειας Κρήτης να ασφαλίζονται τα συνεργεία στο ΙΚΑ, και διαμορφώθηκε πρόταση που λαμβάνει υπΆ όψιν την τρέχουσα κατάσταση.

Ενέκρινε τους προϋπολογισμούς των νομικών προσώπων του Δήμου, ΚΕΑΚΡΗΠΟ, Αθλητικού Κέντρου, ΚΑΠΗ και Παιδικού Σταθμού και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου για την αποδοχή χρηματοδοτήσεων από το πρόγραμμα ΕΠΤΑ.
Γνωμοδότησε θετικά για 300 στρέμματα στην περιοχή Δώμα, όπου ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης προωθεί ως ΠΕΡΠΟ.
Ενέκρινε την υποβολή δύο δράσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νεάπολης.
Δήμαρχος, Πρόεδρος Δ.Σ.Ακόμα εκφράστηκε έντονη δυσφορία για τις παλινωδίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης στη κατασκευή των νέων φυλακών Νεάπολης. Ήδη για κάποια σημεία που προτείνεται η ανέγερση των κτιρίων, η εφορία Βυζαντινών αρχαιοτήτων αντιδρά, λόγω της ύπαρξης αρκετών ναών, της Βυζαντινής περιόδου.
Η συζήτηση κάποιων θεμάτων αναβλήθηκε, λόγω αλλαγής του τρόπου χρηματοδοτήσεων έργων από την κυβέρνηση και εν όψει συζήτησης με την ΚΕΔΚΕ.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos