15 χρόνια Ραδιομαραθώνιος Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν τη θέση τους στη ζωή», ο «Ραδιομαραθώνιος για τα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες» που διοργανώνεται από το 1992 από τον Όμιλο Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, συμπληρώνει και γιορτάζει 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς και κοινωνικής στήριξης στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Φέτος, το καθιερωμένο διήμερο αγάπης θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Οκτωβρίου 2006 και θα πλαισιωθεί από ποικίλες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν υπέρ του Ραδιομαραθωνίου, σε οικογένειες και μη κερδοσκοπικούς φορείς που εξυπηρετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Στη διάρκεια των 15 χρόνων του Ραδιομαραθωνίου, με την αμέριστη συμπαράσταση των ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού της Λαϊκής Τράπεζας, στηρίχθηκαν περισσότεροι από 550 φορείς και οικογένειες, ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 80 μεγάλα έργα υποδομής και υλοποιήθηκαν πλήθος ενεργειών στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης των παιδιών, βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες εκπαίδευσης, θεραπείας και αποκατάστασής τους.
 
Κάθε χρόνο ο αριθμός των εθελοντών/υποστηρικτών και τα έσοδα του Ραδιομαραθωνίου αυξάνονται, ενώ ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2005 συγκεντρώθηκαν 557.100 Ευρώ.
 
Το κοινωνικό έργο και η προσπάθεια της Λαϊκής Τράπεζας να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, έχει λάβει περαιτέρω αναγνώριση, καθώς ο Ραδιομαραθώνιος έχει συμπεριληφθεί στην ελληνική έκδοση του βιβλίου Γκίνες ως μεγάλο φιλανθρωπικό επίτευγμα, ενώ το 2005 αναδείχθηκε 2ος θεσμός σε ανγνωρισιμότητα προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα Παιδί, σε έρευνα της Meda Communication.
 
Αν επιθυμείτε να συμβάλετε σ΄ αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να καταθέσετε την εισφορά σας:
  • Στον αριθμό λογαριασμού 002-484848-253, σε όλα τα καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας
  •  Με χρέωση της πιστωτικής κάρτας Popular Card Visa κατόπιν οδηγιών στο τηλ. 801 11 32000
  • Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου
  • Στέλνοντας SMS (χρέωση 1€ + ΦΠΑ) στο 1919 γράφοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ από 18 έως 24 Οκτωβρίου 2006
  • Με εγγραφή ως εθελοντής του Ραδιομαραθωνίου, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos