Ορισμένα από τα αυτοκίνηταΑλλα 15 εννεαθέσια αυτοκίνητα τύπου βαν, από τα 32 που παρέλαβε η Περιφέρεια Κρήτης, κατά την μεταολυμπιακή περίοδο, από τα Ολυμπιακά Ακίνητα, παρέδωσε τη Τετάρτη (14/9) ο Γενικός Γραμματέας Σεραφείμ Τσόκας, σε 13 Δήμους και 2 Μητροπόλεις της Κρήτης.
Είναι μια διαδικασία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Τσόκας, η οποία συνεχίζεται. Ότι μπορέσουμε πάντως να είστε σίγουροι ότι θα το εξασφαλίσουμε για το νησί και βέβαια θα το διαθέσουμε στους φορείς του.

Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους:

Δήμο Αρμένων
Δήμο Καντάνου
Δήμο Κουλούκωνα
Δήμο Γεροποτάμου
Δήμο Λαππαίων
Δήμο Λάμπης
Δήμο Λεύκης
Δήμο Ιεράπετρας
Δήμο Αγίου Νικολάου
Δήμο Μοιρών
Δήμο Τυμπακίου
Δήμος Κρουσώνα
Δήμο Παλιανής
Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου
Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου

Πιο συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας δήλωσε:

«Σήμερα παραδώσαμε άλλα 15 αυτοκίνητα, 13 αυτοκίνητα σε Δήμους και 2 στις Μητροπόλεις Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου και Πέτρας και Χερρονήσου. Έτσι λοιπόν κλείνουμε ένα κύκλο και περιμένουμε την επόμενη κατανομή εάν υπάρξει και όποτε υπάρξει για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσυμε τα υπόλοιπα. Να σας θυμίσω ότι περιμένουμε και για τα ΑΜΕΑ, τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα, τα οποία τώρα είναι στην διαδικασία της μετασκευής. Περιμένουμε ίσως και άλλα πλωτά, δεν είναι σίγουρο ακόμη. Είναι μια διαδικασία η οποία συνεχίζεται. Ότι μπορέσουμε πάντως να είστε σίγουροι πάντως ότι θα το εξασφαλίσουμε για το νησί και βέβαια θα το διαθέσουμε στους φορείς του. Να ευχαριστήσω τους δημάρχους για την συνεργασία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την κατανομή όσο πιο δίκαια μπορούσαμε με γνώμονα τους Καποδιστριακούς, απομακρυσμένους δήμους, στους οποίους ήταν χρήσιμα αυτά τα αυτοκίνητα».
Print Friendly, PDF & Email

Από manos