Αναμνηστική φωτογραφία

Α.Σ. Μινώταυρος

Στις 16 έως 24 Αυγούστου ο Αθλητικός Σύλλογος παραδοσιακού Taekwon-do Μινώταυρος συμμετείχε στο 16ο camping που διοργάνωσε ο master Βασίλης Αλεξανδρής 7ο DAN που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας.
Φέτος έγινε στη Πλάκα Λιττοχωρίου στο Πλαταμώνα.

Σκοπός και θεσμός των camping είναι οι ομαδικές διακοπές και οι ομαδικές προπονήσεις μεταξύ κορυφαίων εκπαιδευτών και αθλητών του αθλήματος.
Κάθε πρωί πραγματοποιούνταν μια δίωρη προπόνηση για τις έγχρωμε ζώνες και τα απογεύματα 7-9 για τις μαύρες και τους εκπαιδευτές. Όλοι οι μαθητές του συλλόγου πέρασαν υπέροχα δίνοντας την υπόσχεση να ακολουθήσουν και το επόμενο camping που το πιθανότερο είναι να γίνει στη Σαμοθράκη.
Πήραν μέρος ο εκπαιδευτής του συλλόγου Γεροντής Ιωάννης, οι βοηθοί του συλλόγου Σαριδάκης Αντρέας (μαύρη ζώνη 1ο DAN), Μαράκης Ιωάννης (μαύρη ζώνη 1ο DAN), Μαράκης Γεώργιος (μαύρη ζώνη 1ο DAN), Σγουρός Ιωάννης, Κουτουλάκη Σοφία, Κουναλάκη Σοφία, Αποστολάκης Μαθέος, Μπετούλη Λίτσα καθώς και άλλοι με μικρότερες ζώνες.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Σαριδάκης Αντρέας ευχαριστεί όσους το ακολούθησαν για τη στήριξη των καλοκαιρινών camping του δασκάλου μας.

Από το Σύλλογο

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: