ανεπιτήρητα αιγοπρόβατα
αδέσποτες κατσίκες επί το έργον της καταστροφής αμπελιού

170 κιλά κρέατος από ανεπιτήρητα αιγοπρόβατα διένειμε ο Δήμος Ιεράπετρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Γηροκομείο

Στη διανομή 170 κιλών κρέατος σε κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Γηροκομείο προχώρησε ο Δήμος Ιεράπετρας, μετά την περισυλλογή από την αρμόδια υπηρεσία δεκατεσσάρων (14) ανεπιτήρητων αιγοπροβάτων το προηγούμενο διάστημα.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης «Για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος που δημιουργούν τα ανεπιτήρητα ζώα  και με απώτερο σκοπό την προάσπιση των περιουσιών των συμπολιτών μας, ως υπηρεσία  υποχρεούμαστε να προβαίνουμε σε όλες τις σύννομες ενέργειες. Στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον τα ζώα τα οποία περισυλλέχθηκαν δεν έφεραν ενώτια μεταφέρθηκαν, όπως προβλέπεται, στο σφαγείο και εν συνεχεία διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Γηροκομείου του Δήμου μας.

Με αφορμή το περιστατικό για άλλη μια φορά εφιστούμε την προσοχή των κτηνοτρόφων προκειμένου να τηρούν όλα όσα προβλέπονται στις ισχύουσες διατάξεις, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στις περιουσίες των πολιτών, διαφορετικά η υπηρεσία θα προβαίνει, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες» κατέληξε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: