Από τη συνεδρίασηΤο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης στην συνεδρίαση του την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου ομόφωνα ενέκρινε μεταξύ άλλων:
να αναθέσει στη ΔΕΑΠΟΝ τις εργασίες έκτακτης καθαριότητας για το έτος 2006, την διοργάνωη μουσικών εκδηλώσεων 2006 και την προβολή δραστηριοτήτων του Δήμου για το ίδιο έτος.
Μετά από συζήτηση και ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Αθλητικών έργων δημοτικού Σταδίου Νεάπολης» και την καθυστέρηση της εξόφλησης των λογαριασμών του αναδόχου που παρατηρείται, αποφάσισε να εγκρίνει την χορήγηση παράτασης προθεσμίας στο έργο μέχρι 31 – 3 – 2006.

Επίσης το Δ.Σ ενέκρινε:
το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή Α΄ Δημ. Σχολείου Νεάπολης (Διαμ. Περιβάλλοντος Χώρου)»,
τον 2ο Α.Π. Αρχικής Σύμβασης και 2υ Α.Π.1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Συντήρηση Παλαιού Ορφανοτροφείου Νεάπολης».

Το Δ.Σ θεωρώντας ότι είναι αναγκαίο να εφαρμοστούν συμπληρωματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τόσο για την έδρα του Δήμου όσο και για τα Δημοτικά Διαμερίσματα, συγκρότησ επιτροπή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα προτείνει στο Δ.Σ τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.
Συγκρότησε επιτροπή παραλαβής ΕΚΠΟΤΑ και όρισε εκπρόσωπο του Δ.Σ στην γνωμοδοτική επιτροπή για ναυάγια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο επιχορήγησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φουρνής «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» με το ποσό των 2.000,00 Ευρώ προκειμένου να προβεί σε εργασίες επισκευής και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου σε κατεστραμμένη δεξαμενή στο Επάνω Χωριό της Φουρνής, την Αθλητική Ένωση Νεάπολης με το ποσό των 12.000,00 για το έτος 2006 το οποίο θα δοθεί σε τρεις ισόποσες δόσεις καθώς και τον πολιτιστικό Σύλλογο «Νέοι Δήμου Νεάπολης» με το ποσό των 8.000,00 προκειμένου να πραγματοποιήσουν κάποιες από τις καθιερωμένες και επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

(Γραφείο Τύπου του Δήμου)

Print Friendly, PDF & Email

Από manos