
Πολύ περισσότεροι απ’ το αναμενόμενο, ήταν οι επισκέπτες της ψαροβραδιάς στην Ελούντα, με αποτέλεσμα από νωρίς να μην υπάρχουν τραπέζια στη προβλήτα του Σχίσματος της Ελούντας και να έχει τελειώσει το πιο γευστικό όλων των μεζέδων, μακαρονάκι με χταπόδι.
Όπως θα πει λίγο αργότερα η πρόεδρος του Συλλόγου, δεν περίμεναν τόσο κόσμο και άρα υπήρξαν θέματα εξυπηρέτησης.
Τόσο Έλληνες όσο και ξένοι επισκέπτες, διασκέδασαν για ώρες με το συγκρότημα του Δημήτρη Μπετείνη, ενώ το ψάρι και οι υπόλοιποι μεζέδες, υπήρχαν σε ικανές ποσότητες. Ο καιρός ήταν καλός και έτσι όλοι λίγο πολύ κατέβηκαν στη παραλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία του, ο Νομάρχης Λασιθίου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, και άλλοι.
Παρά το εξοντωτικό μέγεθος της γιορτής, και στη συμμετοχή του σε πολλές εκδηλώσεις φέτος, ο Προοδευτικός Σύλλογος τα κατάφερε καλά, αποσπώντας θετικές κριτικές. Και του χρόνου.