Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση επάνω ΜεραμέλλουΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (5/12) κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης, ως αποτέλεσμα αιτήματος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης επάνω Μεραμπέλλου, της μειοψηφίας στο σώμα, η οποία κατηγορεί την Δημοτική αρχή ότι δεν έχει συντάξει μέχρι σήμερα τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης επάνω Μεραμπέλλου, Κώστας Πιταροκοίλης, κατηγόρησε το Δήμαρχο για ολιγωρία, λέγοντας ότι ο Δήμος Νεάπολης δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να συνταχθεί προϋπολογισμός όταν δεν προϋπάρχει πρόγραμμα έργων. Είναι κατάντια.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν φταίει ο Δήμος γι’ αυτό, αλλά το Υπουργείο που δεν έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρες κατευθυντήριες γραμμές για το νο τρόπο σύνταξης του προϋπολογισμού και έτσι κανένας Δήμος δεν έχει προσχωρήσει ακόμα στη σύνταξη.

ΔήμαρχοςΤελικά, η συνεδρίαση δεν κατέληξε πουθενά, γιατί ο επικεφαλής της μειοψηφίας, παρ’ ότι είχε σοβαρό επιχείρημα στα χέρια του, το μετουσίωσε σε καυγά, ενώ ο δήμαρχος περιοίστηκε στο να φορτώσει σε άλλους το πρόβλημα, αλλά αναγκάστηκε να συρθεί σε συνεδρίαση από την οποία βγήκε ελαφρά «τσουρουφλισμένος».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos