από τη κατάβασηΟ Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ. – www.canyon.gr)  διοργάνωσε την Κυριακή 22.12.2013 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση σε δύο φαράγγια στην περιοχή της Βιάννου.

15 μέλη του ομίλου ντυθήκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποίησαν καταβάσεις σε φαράγγια με τεχνικά μέσα. Τα φαράγγια που επισκεφτήκαμε ήταν αυτό της  “Παναγιάς Κεραλιμανιώτισας” καθώς και το πανέμορφο “Ξεροφάραγγο” και τα δυο πολυ  κοντά στο χωριό Καλάμι. Πιστός στο ραντεβού του ο Π.Ο.Ε.Φ. πλημμύρισε με  Άγιους Βασίληδες τα δυο φαράγγια γιορτάζοντας έτσι τις τελευταίες καταβάσεις του 2013.

 

Ο Π.Ο.Ε.Φ. με ουσιαστική παρουσία στο ελληνικό canyoning προσθέτει και αυτή τη χρονιά πολύτιμο έργο στις αποσκευές του. Εξερευνά, ανακαλύπτει, καταγράφει, εκπαιδεύει και ουσιαστικά  μοιράζετε αυτούς τους μοναδικούς τόπους με νέους που ενδιαφέροντε να τους γνωρίσουν, πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και  ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους, γεμάτα με απολαυστικές και ασφαλείς εξορμήσεις στη φύση!

Δείτε φωτογραφίες:

{gallery}POEF2013{/gallery}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: