Το βαπόρι απ' τη Περσία....Μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε χθες, η ΕΙΔΑΣΥΔΕ Λασιθίου σε συνεργασία με την Αστυνομική διεύθυνση. Οι Αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να πιάσουν, επ΄ αυτοφώρω, έναν έμπορο ναρκωτικών. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον προσωπικό του χώρο, οι αρχές κατάφεραν να βρουν και να κατασχέσουν 23 κιλά και 200 γραμμάρια χασίς. Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε σήμερα (2.11), ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου περιέγραψε τα γεγονότα:
Οι Αρχές εντόπισαν έναν 37χρονο άνδρα, κάτοικο της ευρύτερης περιοχής Νεαπόλεως, να εμπορεύεται 61,20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με νεαρό από τον ¶γιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα στην περιοχή Αμμούδι η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν έμπορο ναρκωτικών, τη στιγμή που πωλούσε σε νεαρό Αγιονικολιώτη 61,20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έναντι του ποσού των 550 ευρώ. Ο νεαρός άφησε τα χρήματα κρυμμένα μέσα ένα κουτί τσιγάρων σε μία ελιά και έφυγε.

Στη συνέχεια και αφού είχαν παρέλθει 20 λεπτά, ο δράστης πλησίασε το σημείο και αφού είδε ότι δεν τον παρακολουθούσε κανείς, πήρε τα χρήματα και άφησε τα ναρκωτικά. Αμέσως προσπάθησε να φύγει αλλά οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν τον έπιασαν και τον οδήγησαν στο τμήμα. Το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό χρήστη, που αφού πέρασαν δεκαπέντε λεπτά, πλησίασε και πάλι το σημείο για να πάρει τα ναρκωτικά. Κι αυτός συνελήφθη.

Οι Αρχές μετά από έλέγχο που διενήργησαν στους προσωπικούς χώρους του έμπορου ναρκωτικών βρήκαν και κατέσχεσαν 23 κιλά και 200 γραμμάρια χασίς.

 Στη μεγάλη επιτυχία των αρχών, αναφέρθηκε και ο προϊστάμενος της ΕΙΔΑΣΥΔΕ Λασιθίου κ. Σταυρακάκης: «θα ήθελα να ευχαριστήσω, καταρχήν τις Εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες είναι συνεχώς κοντά μας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου η οποία καθημερινά μας καθοδηγεί και μας βοηθάει στο έργο μας. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους άνδρες της υπηρεσίας, οι οποίοι καθημερινά μέρα και νύχτα βρίσκονται κοντά στον πολίτη δεν αφήνουν ούτε μία στιγμή τα πράγματα να πάνε με το μέρος των κακοποιών. Γι΄ αυτό έχουμε σημαντικές επιτυχίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταυρακάης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

%d