Από τη παρέλαση

28η Οκτωβρίου 2007

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Πλακιωτάκη, κορυφώθηκαν τη Κυριακή (28/10), στη πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.
Η παρουσία, αυτή τη φορά, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, διαφοροποίησε κάπως το στρατιωτικό σκέλος της παρέλασης με την παρουσία τμημάτων και από τα τρία όπλα, με αξιωματικό έχοντα το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης.

Είχε προηγηθεί η δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας, αλλά και ο πανηγυρικός της ημέρας. Αμέσως μετά εψάλλη επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο των πεσόντων και κατατέθηκαν στεφάνια, τόσο από τον υφυπουργό, όσο και από τον βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη, το Νομάρχη Λασιθίου, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και μέλη κομμάτων και οργανώσεων.

Αναφέροντας το τέλος της παρέλασης

28η Οκτωβρίου 2007

Ακολούθησε η παρέλαση, μαθητών των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, προσκόπων και οδηγών, αλλά και τμημάτων του στρατού, της αεροπορίας και του ναυτικού. Στο τέλος, ο υπεύθυνος αξιωματικός ανέφερε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας το τέλος της παρέλασης, μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τη περιοχή, κάτι που συνήθως γίνεται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή όπου αλλού βρίσκονται στελέχη του Υπουργείου Άμυνας.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: