34ο συνέδριο διεθνούς ένωσης αστυνομικών
από την έναρξη του συνεδρίου

Στον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (10/5) οι εργασίες του 34ου Πανελλήνιου συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (International Police Association).

Παρίστανται σύνεδροι αστυνομικοί από την Ελλάδα και τη Κύπρο, καθώς και ξένοι αστυνομικοί μέλη της Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης, μετά τους εθνικούς ύμνους, χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, ο βουλευτής Λασιθίου Μ. Θραψανιώτης με μήνυμα του, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης στην Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, στη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο της ΕΛ.ΑΣ σε υποδομές αλλά και τεχνικά μέσα.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ζήτησε την ικανοποιητική στελέχωση της  Δνσης Αστυνομίας Λασιθίου και των ΤΑΕ με πρόσθετο προσωπικό ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που ο πληθυσμός της περιοχής τριπλασιάζεται.

Η πρώτη, εσπερίδα ανοικτή στο κονό , είχε να κάνει με τις μπαλωθιές στη Κρήτη.

Το κύριο μέρος του συνεδρίου διεξάγεται τη Παρασκευή με παράλληλες εκδηλώσεις και εκδρομές.

Η τελετή λήξης το βράδυ του Σαββάτου.

34ο συνέδριο διεθνούς ένωσης αστυνομικών
η ηγεσία της αστυνομίας, ο γενικός γραμματέας του αρμόδιου υπουργείου

Υ.Γ. Θεωρούμε ατυχή την επιλογή του χώρου, όσο και την όλη στήριξη από πλευράς ξενοδοχείου αλλά και διοργάνωσης ενός τέτοιου συνεδρίου, όπου τα πάντα έπρεπε να είναι στην εντέλεια. Κρίμα …..

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: