Από τη συνέντευξη

44ο Rally Αιγαίου

Συνέντευξη με αφορμή την έλευση των σκαφών του 44ου Rally Αιγαίου, στον ¶γιο Νικόλαο, παραχώρησαν τη Τετάρτη (11/7) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΑΝ Γιώργος Μπελούκας, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΜΑΝ Σόφη Γιαννικάκη και το μέλος του Δ.Σ. της Μαρίνας κ. Αλτσιάδης.

Τα σκάφη του Rally Αιγαίου θα φτάσουν στον ¶γιο Νικόλαο τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα αναχωρήσουν για την Ίο τη Πέμπτη 19. Ενδιάεσα θα γίνουν κάποιοι αγώνες (όρτσα – πρίμα) κοντά στα παράλια του Αγίου Νικολάου και θα γίνουν και μια σειρά άλλες παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν οργανώσει οι δημοτικές επιχειρήσεις.
 
Το διεθνές Ιστιοπλοϊκό Rally Αιγαίου, όπως είναι ακριβώς το όνομα του, είναι ένας αγώνας που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Διεξάγεται από το 1964 μέχρι σήμερα και συγκεντρώνει πολλά Ελληνικά και ξένα πληρώματα.
 
Η εκκίνηση θα δοθεί τη Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα από το Φάληρο. Η διαδρομή θα είναι: Φάληρο, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος, Ίος, κατάληξη στη Βουλιαγμένη στις 21 Ιουλίου, μια διαδρομή 450 μίλια.
Επίσης, εφέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν επτά παραδοσιακά σκάφη τα οποία θα κάνουν μόνο το πρώτο σκέλος του Ράλλυ Αιγαίου μέχρι την Κρήτη και θα εκκινήσουν μισή ώρα αργότερα από τα υπόλοιπα σκάφη.
 
Αποκλειστικός χορηγός του αγώνα, η MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
 
Περισσότερα στον δικτυακό τόπο του Ράλλυ:
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: