5ος κύκλος επιμορφωτικού σεμιναρίου για εργαζόμενους στον τουρισμό

Από την Περιφέρεια Κρήτης, την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης και τους φορείς του τουρισμού. (Για Οδηγούς Ταξί, οδηγούς ΚΤΕΛ, οδηγούς Mini Van, εργαζόμενους και οδηγούς Rent a Car, εργαζόμενους SPA’s και σε Κατασκηνώσεις).

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία των εγγραφών στο πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2  και τα μέτρα πρόληψης  στους εργαζομένους στον τουρισμό, που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης Το πρωτοποριακό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης με επιστημονικά υπεύθυνη την αναπληρώτρια καθηγήτρια Άννα Ψαρουλάκη. Το σχετικό πρόγραμμα κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις  της σχετικής ΚΥΑ, η οποία εκδόθηκε από τα Υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού.

Εκτός από τους τέσσερις κύκλους επιμόρφωσης που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί και 5ος κύκλος για εργαζόμενους στον τουρισμό. 

Συγκεκριμένα ο κύκλος αυτός θα αφορά Οδηγούς Ταξί, οδηγούς ΚΤΕΛ, οδηγούς Mini Van, εργαζόμενους και οδηγούς Rent a Car, εργαζόμενους SPA’s και σε Κατασκηνώσεις.

Θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση – τις επόμενες μέρες-  για την έναρξη των εγγραφών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με αντίστοιχες διαδικασίες μέσω Σωματείων ή Εργοδοτών ή με όποιο άλλο πρόσφορο τρόπο  προκύψει όπως γίνεται με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos