Κουνενάκης, Χατζηλοΐζου, Παπαευαγόρου με ένα μπουκάλι Ζηβανία

Κανάλι 6: 16 χρόνια

Τα 16α γενέθλια του γιόρτασε το Σάββατο (29/9), ο παγκύπριος Ραδιοφωνικός Σταθμός, Κανάλι 6, αλλά σε ταβέρνα του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, αφού, βολεύουν τα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων από τη Λεμεσό, όπου άλλωστε είναι και η έδρα του σταθμού.

Έτσι, στον Αγιο Νικόλαο, βρέθηκαν περί τα 100 άτομα ακροατές του σταθμού, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και προσωπικό.

Η συνάντηση έγινε σε ταβέρνα κοντά στο λιμάνι όπου είχε δέσει το κρουαζιερόπλοιο Σαλαμίς που μετέφερε τους επιβάτες από Λεμεσό, έως Αγιο Νικόλαο και στη συνέχεια στη Σαντορίνη.

Η κοπή της τούρτας

Κανάλι 6: 16 χρόνια

Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς και κράτησε αρκετά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα η ταβέρνα να μεταβληθεί σε αξιοθέατο των ξένων που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε για απαθανατίσουν στη συνέχεια τους χορούς ακόμα και πάνω στα τραπέζια.

Μέσα στο γλέντι, βρέθηκαν και λίγα λεπτά για να κοπεί η τούρτα γενεθλίων από τον Μιχάλη Παπαευαγόρου και τον Βάσο Αργυρίδη, οι οποίοι μίλησαν για τη πορεία του σταθμού από το 1991, ημερομηνία ίδρυσης του, έως σήμερα που λειτουργεί πλέον σε παγκύπριο επίπεδο.

Το γλέντι τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, αλλά και ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Ανδρέας Χατζηλοΐζου, που βρισκόταν στον Αγιο Νικόλαο στα πλαίσια των ανταλλαγών ανάμεσα στους αδελφοποιημένους εδώ και χρόνια δήμους.

Χορός μέχρι πρωΐας και πάνω στο τραπέζι

Κανάλι 6: 16 χρόνια

Ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου ήταν και η έπαρχος Λεμεσού Αναστασία Μαυρέλλη με τον σύζυγο της Χρίστο Μαυρέλλη πρώην υπουργό συγκοινωνιών και έργων.

Στους συναδέλφους από τη Κύπρο ευχόμαστε χρόνια πολλά

Γιώργος Τουτουδάκης

Ο Δικτυακός τόπος του Καναλιού 6

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: