640 έλεγχοι 7 θετικά
σειρά ανυπόμονων ….

Τελικά το κυκλοφοριακόν χάος που προκλήθηκε το πρωί στην περιοχή του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, απέδωσε κάποια αποτελέσματα. Επί 640 ελέγχων που έγιναν, βρέθηκαν 7 θετικοί στον κορωνοϊό, όπως μας πληροφόρησε η υπεύθυνη γιατρός του ΕΟΔΥ Αθηνά Καρπούζη. Βέβαια, σε όσους βρέθηκαν θετικοί θα γίνει παράλληλα μοριακός έλεγχος για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα μιας και τα rapid test, κάνουν λάθη.

Στις εξετάσεις που γίνονται στον χώρο του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου με προσερχόμενους όσους δήλωσαν στον δικτυακό τόπο testing.gov.gr, στα 104 δείγματα βρέθηκε μόνο ένα θετικό.

Όσο για τις εξετάσεις στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίου Νικολάου στην Αμμούδα, σε 138 παιδιά δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Αυτοί πραγματικά που υπέφεραν από την όλη διαδικασία (drive though), ήταν οι άνδρες της τροχαίας Αγίου Νικολάου, οι οποίοι έπρεπε να περιφρουρήσουν την τάξη, σε αρκετές εκατοντάδες οδηγούς που άρον – άρον ήθελαν να περάσουν για να κάνουν την εξέταση, αλλά το γεγονός ότι απαιτούνται και κάποιες πληροφορίες πριν ληφθεί το δείγμα, άρα χρόνος, τους ήταν αδιάφορο. Μπράβο στους αστυνομικούς, με τον διοικητή Πέτρο Ζερβάκη παρόντα, οι οποίοι διατήρησαν τη ψυχραιμία τους παλεύοντας τους …..ανυπόμονους !!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos