Στον Αγιο Νικόλαο, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (12/2) δύο κορυφαία στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, οι Κώστας Σκανδαλίδης και Κοσμάς Σφυρίου, στα πλαίσια ολοκλήρωσης των διαδικασικών αποδοχής υποψηφιοτήτων εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη συνέδρων οι οποίες θα γίνουν την επόμενη Κυριακή.

Έκλεισε έτσι ο κύκλος εγγραφών, μελών ή φίλων του κόμματος. Στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, θα αναδειχτούν πλέον οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι και θα συμμετάσχουν  στο συνέδριο του Πα.Σο.Κ., στις 3 Μαρτίου.

Στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου στον Αγιο Νικόλαο, εκτός από τα δύο κορυφαία στελέχη του Πα.Σο.Κ., ήταν εκί και ο βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης, αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος. Την όλη διαδικασία συντόνισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Λασιθίου, Σήφης Μηλιός. Παρέστησαν ακόμα οι Πολιτευτές Δέσπω Καρνιαδάκη, Γιάννης Κουνεός, Μανόλης Μαστοράκης, Γιάννης Παπατσάκωνας, ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης και ο Αντινομάρχης Γιώργος Βάρδας.

Οι δύο πολιτικοί όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκαν στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία, αλλά και στο συνέδριο του κόμματος τον επόμενο μήνα.

Κατά τον κύριο Σκανδαλίδη, η κυβέρνηση είναι θίασος ερασιτεχνών, που αδυνατεί να υλοποιήσει όχι μόνο υποσχέσεις στον Ελληνικό λαό, αλλά αδυνατεί ακόμα και να αντιγράψει το Πα.Σο.Κ., που κατηγορεί για την διαχείριση της εξουσίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos