οι αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει τον δράστη και τον καλούν να παραδοθεί, αυτός μένει μέσα στο δεξί αυτοκίνητοείχε η προσπάθεια σύλληψης ενός 49χρονου, από τον Μακρύ Γιαλό, ο οποίος είχε σκοτώσει νωρίς το απόγευμα την Ρωσίδα φίλη του και τραυμάτισε σοβαρά τον ιδιοκτήτη του μπαρ όπου διασκέδαζε.
Στη συνέχεια μπήκε σε αυτοκίνητο, οπλισμένος και έφυγε προς Άγιο Νικόλαο, καταδιωκόμενος από τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν στον κόμβο Αγίου Νικολάου – Κριτσάς, καλώντας τον να παραδοθεί.
Η αστυνομία απέκλεισε τον κόμβο και στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προσπάθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον πείσουν να παραδοθεί, παρουσία του εισαγγελέα.Λασιθίου. Ο ίδιος ήταν οπλισμένος και έχοντας τη κάνη του όπλου κάτω από το κεφάλι του απειλούσε να αυτοκτονήσει.
δευτερόλεπτα μετά το πάτημα της σκανδάλης, οι τραυματιοφορείς φορτώνουν τον τραυματία στο ασθενοφόροΠαρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και τις εκκλήσεις της αδελφής του, τελικά γύρω στις 23:15 αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι τραυματιζόμενος πολύ σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή παρά το ιδιαίτερα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Όμως λόγω του σοβαρού τραυματισμού, κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει 3 παιδιά τα οποία ζουν στην Αθήνα. Ο ανδρας με το τραύμα στη πλάτη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΠΑΓΝΗ.

Το περιστατικό ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: