Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, όλοι εναντίον όλωνΜέσα σε έντονο κλίμα, με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και κατηγορίες, συζητήθηκε τη Τετάρτη (18/12) στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, το θέμα της αντικατάστασης μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου (δηλαδή Μαρίνα και παραλίες), θέμα που προκάλεσε η μειοψηφία.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ξεδιπλώθηκαν όλες οι αντιφάσεις και κόντρες ανάμεσα σε όλους τους συμβούλους, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, παρά μόνο την αλλαγή προσώπου, δηλ. τον ορισμό του Ζαχαρία Ζερβού στη θέση του Μιχάλη Βασιλάκη, ο οποίος θεωρείται κόκκινο πανί για τη πλειοψηφία του Δήμου, λόγω της αρθρογραφίας του στο blog που διατηρεί.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Α.Ν. πρότεινε να θέσει τη παραίτηση του στην διάθεση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο δήμαρχος, πρότεινε να αλλάξει όλο το συμβούλιο της εταιρείας, για να πάψουν οι τριβές.
Ουσιαστικά όλοι ήσαν εναντίον όλων, δίδοντας την εικόνα ενός σχήματος που δεν μπορεί πλέον να φέρει σε πέρας τη τετραετία, ή να ολοκληρώσει το έργο του από τη μια και μιας ανύπαρκτης αντιπολίτευσης από την άλλη.
Τελικά το μόνο που αποφασίστηκε ήταν η αλλαγή του προσώπου, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση για τη λειτουργία της εταιρείας.

Δυστυχώς οι παλιές αμαρτίες, ειδικά της Μαρίνας, δεν λένε να πάψουν να υφίστανται ως λογικές, με αποτέλεσμα ένα από πλέον χρήσιμα εργαλεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, να απαξιώνεται από εχθρούς και αλλήλους.

Διαβάστε ακόμα:
Μαρίνα Αγίου Νικολάου, πλεονέκτημα ή κατάρα;

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: