η περί ου ο λόγος περιοχήΣυνέχεια της υπόθεσης για τις συλλήψεις λόγω ηχορύπανσης Bar της ευρύτερης περιοχής του λιμανιού του Αγίου Νικολάου. Στην εκπομπή Πρωινές διαδρομές, τη Δευτέρα (16/8), φιλοξενήθηκαν κατά σειρά οι θέσεις, του αστυνομικού διευθυντή Λασιθίου Μανώλη Παναγιωτάκη, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη και του προέδρου του συλλόγου καφετεριών bar και συναφών επαγγελμάτων Κωστή Θεοδωράκη.

  • Ο  αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, εξέθεσε τη μέχρι σήμερα πορεία της υπόθεσης λέγοντας ότι η υπηρεσία είχε δείξει ανοχή το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τια ανάλογες συστάσεις, αλλά δεν εισακούσθηκε με αποτέλεσμα δύο φορές συλλήψεις των ιδιοκτητών των καταστημάτων αυτών και το αίτημα προς το δήμο για κλείσιμο τους, λόγω πολλαπλών μηνύσεων.
  • Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ναι μεν συμφώνησε ότι ήταν υπερβολικές οι εντάσεις αλλά προτιμά τέτοιο καιρό να βλέπει τον κόσμο στον δρόμο να διασκεδάζει. Κάλεσε δε σύσκεψη για τη Πέμπτη, όλων των ενδιαφερομένων μερών.
  • Ο πρόεδρος του συλλόγου, τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος διότι έχουμε πλέον αγγίξει τα όρια της ασυδοσίας. Άφησε δε αιχμές προς διάφορες υπηρεσίες, επειδή δεν εφαρμόζουν το νόμο. Δεν μπορεί, είπε να περνούν τέτοιες ώρες τα βυτιοφόρα του πετρελαιοφόρου και να μην διαμαρτύρεται κανένας.
  • Παρά το ότι είχαμε ειδοποιήσει κάποιους από τους υπαίτιους για να ακούσουμε και τη θέση τους, κανείς δεν ανταποκρίθηκε.
Πάντως μετά τη Σαββατιάτικη ποινή που επιβλήθηκε στους 7 συλληφθέντες επαγγελματίες του χώρου, το Σαββατοκύριακο κύλησε μάλλον ήρεμα. {jcomments on}
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: