Περιφερειάρχης με Marcel-Li Got RamisΤην απόλυτη ικανοποίησή του από την πορεία της προετοιμασίας της φετινής διοργάνωσης των Αγώνων των νησιών στην Κρήτη εξέφρασε ο Τεχνικός Διευθυντής του COJI κ. Marcel-Li Got Ramis, μετά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο ίδιος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαπίστευσης κ. Rui Santos, με το Γ.Γ της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στην Κρήτη προκειμένου να έχουν σειρά συναντήσεων για την οργάνωση τν «Αγώνων των νησιών» που θα πραγματοποιηθούν από 25 έως 29 Μαΐου.

Ο κ. Got Ramis, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το τέλος της συνάντησης, επανέλαβε τη βεβαιότητα του COJI για την επιτυχία των φετινών Αγώνων.

Είμαστε εδώ, ανέφερε, για να βοηθήσουμε τη διδικασία οργάνωσης που ήδη έχει ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, για κάποιες μικρές λεπτομέρειες που αφορούν στους αθλητικούς χώρους, από τους οποίους έμεινα έκπληκτος, στην τελευταία επίσκεψή μου, και για κάποια θέματα που αφορούν στη διαμονή των αθλητών. Είμαστε σίγουροι ότι η διοργάνωση αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες.

Την αισιοδοξία του για την διαδικασία της προετοιμασίας εξέφρασε από την πλευρά του και ο Γενικός Συντονιστής της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Είμαστε, δήλωσε, σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει όλες οι νόμιμες διαδικασίες για εξεύρεση ξενοδοχείων, μίσθωση λεωφορείων και αυτοκινήτων. Όλα προχωράνε κανονικά.

Στη συνέχεια, οι κ. Got Ramis και Santos είχαν συναντήσεις με την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στους αγώνες (γενικό πρόγραμμα, μεταφορές, ιατρικά, λειτουργία των επιτροπών κ.α).

Print Friendly, PDF & Email

Από manos