Θεόδωρος ΣκυλακάκηςΟ Πρόεδρος της Δράσης και Ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη κ. Θόδωρος Σκυλακάκης θα βρίσκεται στην Κρήτη, από 29-31 Αυγούστου. Ο κ. Σκυλακάκης θα βρεθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Ηράκλειο, όπου θα είναι μεταξύ των ομιλητών εκδήλωσης που διοργανώνει το «Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών-Μάρκος Δραγούμης» στο ξενοδοχείο Atrion στις 18:00 και θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και φίλους της Δράσης. Το βράδυ θα δειπνήσει στην Ελούντα με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλους της Δράσης στο Λασίθι.

 

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα είναι στο Ρέθυμνο, όπου θα συμμετάσχει σε συζήτηση που διοργανώνει στις 18.00 το «Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών-Μάρκος Δραγούμης» στο ξενοδοχείο Sentido Pearl και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μαρινάκη και άλλους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών φορέων και φίλους της Δράσης.

Τέλος, το Σάββατο 31 Αυγούστου θα περιοδεύσει στα Χανιά, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους της Δράσης.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: