Δυόμισι χρόνια περιμένει δημότης να λάβει αποζημίωση ζημίας που προκλήθηκε από συνεργείο του δήμου Αγίου Νικολάου (αποκατάσταση της αλήθειας)
Δυόμισι χρόνια περιμένει δημότης να λάβει αποζημίωση ζημίας που προκλήθηκε από συνεργείο του δήμου Αγίου Νικολάου (αποκατάσταση της αλήθειας)

Πριν περίπου δυόμισι χρόνια, συνεργείο της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου Αγίου Νικολάου, δούλευε σε κάποιο σημείο της πόλης χρησιμοποιώντας χλοοκοπτικά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν τη τάση να εκσφενδονίζουν ότι κόβουν ή χτυπούν. Και ναι μεν τα χόρτα μένουν εκεί λόγω βάρους ή αντίστασης στον αέρα, αλλά οι πέτρες που χτυπά το νήμα, πάνε μακριά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το χλοοκοπτικό πέταξε τη πέτρα πάνω σε τζάμι αυτοκινήτου, σπάζοντας το.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου διαμαρτυρήθηκε στον δήμο Αγίου Νικολάου. Τον συμβούλεψαν να αντικαταστήσει το τζάμι και να προσκομίσει στον δήμο το σχετικό τιμολόγιο για να αποζημιωθεί, πράγμα το οποίο έκανε.

Έκτοτε έχουν περάσει 2,5 χρόνια και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τις υπηρεσίες του δήμου Αγίου Νικολάου για την αποζημίωση.

Εν αντιθέσει με άλλο περιστατικό όπου σύζυγος αντιδημάρχου χτύπησε το κάτω μέρος του κινητήρα του αυτοκινήτου σε προεξέχουσα σχάρα, προκαλώντας ζημιά 3.500 €, αποζημιώθηκε σε 10 μέρες……..

4 Οκτωβρίου 2023,

Μετά από τις σχετικές επαφές των υπηρεσιών του δήμου με τον πολίτη που μας έδωσε αυτά τα στοιχεία, αποδείχτηκε ότι οι υπηρεσίες του δήμου Αγίου Νικολάου λειτούργησαν κανονικά και αποπλήρωσαν τη ζημιά, αλλά ο πολίτης δεν αντιλήφθηκε τη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε. Το όνομα του βρίσκεται στη διάθεση μας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: