Το Europe Direct στην «Κρήτη 2006»Το Europe Direct Ηρακλείου συμμετείχε από τις 2 έως 5 Νοεμβρίου στην 6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση με θέμα «Πορεία Ανάπτυξης Κρήτη 2006». Διοργανωτής της έκθεσης ήταν η Δ.Ε.Θ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη άλλων φορέων.
 
Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Αθλητισμού κος Ορφανός καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η έκθεση προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας που είχε προηγηθεί.
 
Ο εκθετήριος χώρος αποτελούνταν από εκατό περίπτερα στα οποία εκτέθηκε ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών πως γεωργικά προϊόντα, τρόφιμα, ποτά, προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, ενδύματα, διαφημιστικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες οικιακού εξοπλισμού, ιδρύματα (Ίδρυμα ¶γιος Σπυρίδωνας), υπηρεσίες (Υπουργείο Ανάπτυξης κλπ), επιμελητήρια, αναπτυξιακές κλπ.
 
Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκαν μία ημερίδα με θέμα «Τουρισμός-Πολιτισμός-Γαστρονομία», ποδηλατικοί αγώνες και βράβευση των καλύτερων περιπτέρων. Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης συμμετείχε στην έκθεση για λόγους προβολής στο ευρύτερο κοινό με την παροχή γενικότερου ενημερωτικού υλικού για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos