Χαμόγελο του ΠαιδιούΤο «χαμόγελο του παιδιού» βρέθηκε στην πόλη μας, όχι μόνο για να μας γεμίσει με την αισιοδοξία που χρόνια τώρα μας μεταφέρει μέσα από τις δράσεις του, αλλά και για να σταθεί η κινητήρια δύναμη να συνενώσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, προσφέροντας υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής κι οδοντιατρικής στα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας .
Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.), ως βασικός υπεύθυνος του Δήμου για το συντονισμό όλης αυτής της προσπάθειας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση του, αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκε θετικά υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας ουσιαστικά για τη φιλοξενία του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ιατρικό αλλά και Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Λασιθίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, καθώς επίσης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αφού χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη τους δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της η εν λόγω δράσης.

Θερμά ευχαριστούμε επίσης το ξενοδοχείο HOTEL – APARTMENTS «PERGOLA» – ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ για τη φιλοξενία της αποστολής του «Χαμόγελο του Παιδιού», διαθέτοντας δωμάτια για όλες τις ημέρες που παρέμεινε στην πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα “AL DENTE” «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», «ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ», «ΚΑΡΝΑΓΙΟ», «ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ, «ΜΕΛΙ», «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ», «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ», «ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ», «TWINS» και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» που εξασφάλισαν το φαγητό της ομάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», με αμέριστη προθυμία και άψογο επαγγελματισμό.

Για τη μετακίνηση των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Κρούστα και Α Δημοτικού Σχολείου Νεαπόλεως, ευχαριστούμε τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Λασιθίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νεαπόλεως, για την οικονομική υποστήριξη τους.

Για την κάλυψη των χυμών, των νερών και των κρουασάν των παιδιών των συμμετεχόντων στη δράση Σχολείων ευχαριστούμε θερμά το café «MIGOMIS».

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και ο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν.) για την παραχώρηση του χώρου της «Μαρίνας» Αγίου Νικολάου όπου και φιλοξενήθηκε ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», αλλά και τη Διοίκηση του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου» για τη συνοδεία του Κινητού Πολυιατρείου.

Για άλλη μια φορά αξίζει να αναφερθούμε ευχαριστώντας ολόψυχα τους εθελοντές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγίου Νικολάου «Ελπίζω», Γαρεφαλάκη Μαρία, Δατσέρη Στεφανία, Πλευριτάκη Ραφαήλ, Φαζού Άννα και Φούσκη Αντώνη (Idea+), για την προβολή και την τεχνική υποστήριξη της δράσης.

Για το Δ.Σ. Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν

Ο Πρόεδρος
Αικατερινάκης Εμμανουήλ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: