Κάρπαθος, ΠηγάδιαΌταν άρχισαν να κλείνουν εφορίες και παραρτήματα ΙΚΑ στη Κρήτη, είπαμε, ε τι άλλο θα δούμε πέρα από τον Στειακό που πρέπει να χαλάσει ένα πρωινό για να έρθει στον Άγιο Νικόλαο, στις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθεί….. και όμως, δυστυχώς, υπάρχουν και χειρότερα. Στο Αιγαίο !!!! Στην επιστολή του προς βουλευτές και αρμοδίους ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης ζητά το αυτονόητο: να μην χρειάζεται ο κάτοικος της Καρπάθου ή της Κάσου να πάει στη Ρόδο για να συνδιαλλαχτεί με τις υπηρεσίες…..!!!! Πόση παράνοια επιτέλους χωρά το μυαλό των κυβερνόντων;;;;;

Τελικά αποτελεί στάση ζωής με αυταπάρνηση να επιμένει να ζει κανείς στα  νησιά μας..!!!!

Σχετικά με την  αναστολή λειτουργίας ΙΚΑ-ΤΕΑΜ στην Κάρπαθο απέστειλε σχετική επιστολή ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Μιχάλης Χανιώτης προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής καθηγητή κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ και στους βουλευτές Δωδεκανήσου:

«Κύριε Πρόεδρε, κύριοι βουλευτές,

μετά τις περιπέτειες του παραρτήματος ΙΚΑ Καρπάθου σας κοινοποιώ καταλόγους ,με τα αντικείμενα που εξυπηρετούσε το παράρτημα, κατάλογο με αντικείμενα που πρέπει να εξυπηρετεί βάση του νέου ΦΕΚ ίδρυσης του γραφείου και με ιδιαίτερη επισήμανση τα μόνα που εξυπηρετεί σήμερα.

Η κρατούσα κατάσταση είναι τραγική. Ο Καρπάθιος και ο Κασιώτης πρέπει να ταξιδέψουν 7 ώρες με πλοίο στη Ρόδο, να μείνουν τρείς τουλάχιστον ημέρες-καιρού επιτρέποντος- και να αδειάσουν το πορτοφόλι τους –αν έχουν…….

Συνδυαζόμενη αυτή η κατάσταση με την ανάλογη που αφορά την κατάργηση της ΔΟΥ δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και δικαιολογημένα άλλωστε.

Ποιούμαι έκκληση προς όλους να συνδράμετε για θεραπεία των εσφαλμένων αποφάσεων. {jcomments on}

Με εξαιρετική τιμή

Ο Δήμαρχος

Μιχάλης Φ. Χανιώτης

ακούστε τι μας είπε ο δήμαρχος Καρπάθου:

 

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: