Εγκαίνια

Hermes Expo

Σημαντική ευκαιρία προβολής της Κρήτης των προϊόντων και των επιχειρήσεων της δίνεται στις Η.Π.Α. μέσα από την συμμετοχή στην ετήσια πολυκλαδική έκθεση Hermes Expo που εγκαινιάστηκε στο Atlantic City.
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή εμπορική διοργάνωση που απευθύνεται στον Έλληνα, Ελληνοαμερικάνο και Αμερικάνο επαγγελματία και καταναλωτή αποτελώντας κομβικό σημείο συνάντησης για γνωριμία με τα προϊόντα και σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στους πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου Tramp Marine Hotel, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Ευάγγελος, παρουσία πλήθους κόσμου και κορυφαίων στελεχών της Ομογένειας και ειδικότερα της Κρητικής παροικίας.

Η Περιφέρεια Κρήτης μετέχει στην έκθεση με εντυπωσιακό περίπτερο στο οποίο παρουσιάζονται προϊόντα του νησιού, η Κρητική διατροφή και προβάλλεται έντονα ο χαρακτήρας του ως τουριστικός προορισμός.
Εκ μέρους του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης τα εγκαίνια της έκθσης χαιρέτησαν οι Νομάρχες Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης και Ρεθύμνου Γιώργος Παπαδάκης.

Το περίπτερο της Πριφέρειας Κρήτης

Hermes Expo

Στους χαιρετισμούς τους οι δύο Νομάρχες είχαν την ευκαιρία να καλέσουν τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα του νησιού, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σην προβολή του ελαιόλαδου.

Παράλληλα, με μια σειρά εκδηλώσεων στην Ουάσιγκτον και την Νέα Υόρκη θα συνεχισθεί η προώθηση των Κρητικών προϊόντων.

Στην έκθεση παίρνουν μέρος περίπου 15 επιχειρήσεις με προϊόντα του νησιού μας και παράλληλα ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας ( ο οποίος έφθασε σήμερα στις ΗΠΑ) και η Κρητική αποστολή (οι Νομάρχες Χανίων κ. Αρχοντάκης και Ρεθυμνου κ. Παπαδάκης καθώς και ο σύμβουλος του Γ.Γ κ. Ν Διαλυνάς ) θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες για τη προώθηση των προϊόντων μας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η Περιφέρεια Κρήτης είναι τιμώμενη Περιφέρεια. Στη φετινή έκθεση «Ερμής» δίνουν το παρόν περισσότερες από 120 επιχειρήσεις και φορείς και να συμμετέχουν στις πολυποίκιλες παράλληλες εκδηλώσεις της.

Ετός της έκθεσης των προϊόντων έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν ομιλίες και σεμινάρια προς επιχειρηματίες, που θα αφορούν σε θέματα Κρητικών Προϊόντων.
Παράλληλα στις 2 Μαΐου στην Πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον θα δοθεί επίσημο δείπνο από τον Πρέσβη της Ελλάδος κ. Μαλιά με καθαρά Κρητική κουζίνα στο οποίο θα είναι προσκεκλημένοι διπλωμάτες, επιχειρηματίες, ομογενείς και δημοσιογράφοι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: