σχολείοΕπιστολή προς τους διευθυντές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κρήτης και Λασιθίου, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Νεάπολης, διαμαρτυρόμενος για μεγάλες ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό τη χρονιά αυτή.

Σας γνωρίζουμε ότι από την αρχή τρέχοντος σχολικού έτους, στο Γυμνάσιο Νεαπόλεως Λασιθίου δεν έχει διδαχθεί καθόλου το μάθημα της Φυσικής καθώς και το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας σε όλα τα τμήματα του σχολείου.

Από τις 15/11/2013 δε, αποχώρησαν οι καθηγητές καλλιτεχνικών (με απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ) και πληροφορικής (με άδεια ανατροφής παιδιού). Έτσι υπάρχει έλλειψη 15 ωρών φυσικής, 12 ωρών Οικιακής Οικονομίας, 9 ωρών καλλιτεχνικών και 12 ωρών πληροφορικής.

 

Επειδή κάποια από τα παραπάνω μαθήματα είναι βασικά και παίζουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική πορεία του μαθητή και στη μετέπειτα εξέλιξη του, σας παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην πλήρωση των παραπάνω κενών. Σε αντίθετη περίπτωση, γονείς και μαθητές, θα προβούμε σε δυναμικές  κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: