Ιδρύεται σύλλογος κατά της ηχορύπανσης
Έχουμε την ωραιότερη πόλη και δεν θα πρέπει να την αφήσουμε βορά……

Παράνομη νύχτα ΤΕΛΟΣ!!

Ξενοδοχεία και airbnb δεν θα υποβαθμιστούν η θα ξανακλείσουν λόγω της ηχορύπανσης .

Σπίτια, βιοπαλαιστές, άρρωστοι, μαθητές που διαβάζουν κλπ δεν θα ξαναενοχληθούν!!

Εκτός των υπηρεσιών, τώρα και στο mail nichta.alla@yahoo.com θα μπορούν να αποστέλλουν οι δημότες τα παράπονα τους και θα προωθούνται άμεσα στις αρμόδιες αρχές.

Ο δήμος άμεσα με το νέο χωροταξικό θα πρέπει να οριοθετήσει μία περιοχή όπου θα μπορούν ακόμα και υπαίθρια καταστήματα της νύχτας που πουλάνε μουσική, να δραστηριοποιούνται απρόσκοπτα μακριά απο ξενοδοχεία, οικίες, νοσοκομεία, σχολεία ….κλπ. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του κύριοι!!

Το παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου και όχι μόνο, όντας το ωραιότερο αστικό και παραλιακό κομμάτι της Κρήτης αλλά και απο τα ωραιότερα της Ελλάδος, με την ανυπέρβλητη θέα, το υπέροχο κλίμα, την καταγάλανη θάλασσα θα πρέπει να είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί υψηλού εισοδήματος πελάτες για να τροφοδοτεί την οικονομία του τόπου σε πολιτισμένο επίπεδο αλλά και ένας παράδεισος διαβίωσης για τους δημότες. Ένας πεντάστερος τόπος που η ηχορύπανση θα αποτελεί μία κακιά ανάμνηση και όπου η νεανική ζωή, φρεσκάδα και διασκέδαση θα έχει χώρο μεσονύχτια σε νόμιμα κλειστά με ηχομόνωση καταστήματα ή σε συγκεκριμένες ζώνες διασκέδασης και όχι σε παράνομα υπαίθρια καταστήματα όπως σήμερα!!

Έχουμε την ωραιότερη πόλη και δεν θα πρέπει να την αφήσουμε βορά στους ανθρώπους της νύχτας όπως παλιότερα, όπου το 18-30 το πλήρωσε και το πληρώνει ο τόπος ακόμα και σήμερα πολύ ακριβά αλλά και ποιο πρόσφατα που δόθηκε δικαίωμα σε παρανόμους να απειλούν με δημοσιοποιήσεις!

Και στο mail nichta.alla@yahoo.com, εκτός από τις αρχές, να αποστέλλονται τα παράπονα για ηχορύπανση για να προωθούνται άμεσα στις αρμόδιες αρχές.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos