Ιερά Πανήγυρη Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδος πόλεως Ιεράπετρας
Η Αγία Φωτεινή

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 2 Ιουνίου 2024, πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024

Ώρα 7.00´ μ.μ.: Υποδοχή των Τιμίων Καρών των Αγίων ενδόξων Τεσσάρων Νεομαρτύρων των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων, τις οποίες θα κομίσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, στο πλαίσιο του εορτασμού φέτος των διακοσίων ετών από το μαρτύριό τους.

Στη συνέχεια Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Προδρόμου.

Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 2 Ιουνίου 2024

Ώρα 7.00´ π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου και συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κυρίλλου.

Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τίθενται σε προσκύνηση και ευλογία των πιστών οι Τίμιες Κάρες των Αγίων ενδόξων Τεσσάρων Νεομαρτύρων των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων. Από τον την Ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos